OlteniaOnline

Forum destinat discutiilor pe orice tema
 
Acasawwww.tributaryoCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare
Decembrie 2017
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
CalendarCalendar
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 
Rechercher Cautare avansata
Cine este conectat?
In total este 1 utilizator conectat: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 1 Vizitator

Nici unul

Recordul de utilizatori conectati a fost de 8, Lun Noi 08, 2010 7:24 pm
Top postatori
Admin
 
Bobby
 
Caisa
 
robyzza
 
pulicica
 
Br3akz
 
Facebook
Oltenia Online

Oltenia Online


Distribuiţi | 
 

 Tutorial Plugin[AdminMOd]

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Admin
Admin
avatar

Mesaje : 185
Data de înscriere : 04/11/2010
Varsta : 25
Localizare : Bals

MesajSubiect: Tutorial Plugin[AdminMOd]   Sam Noi 06, 2010 11:21 pm

acest tutorial va ajute cum sa faceti un plugin pentru ADMINMoD.SI este facut pentru incepatori.

incepem? DA.
Pentru inceput,va recomand AMXx Studio,care este usor de folosit.(puteti folosi si notepad/wordpad dar e mai greu).


mai intai incepem cu includuri.

astea sunt includurile CELE MAI FOLOSITE in pluginuri adminmod.

#include <core>

#include <console>

#include <string>

#include <admin>

#include <adminlib>



Trebuie sa le bagati pe toate la inceput.



acum inregistram pluginu(numai versiunea,in uramtorul tut veti invatza cum inreg. si autor si nume Wink)
deci scriem

new AM_VERSION_STRING[] = "NUMAR DE VERSIUNE";



inlocuiti NUMAR DE VERSIUNE(cu ghilimele)cu versiunea dvs. de exemplu

new AM_VERSION_STRING[] = "0.1";



(cu ; !)

acum de exemplu daca vreau sa stiu PRIN CHAT
care este timpul ramas scriem asa.(si dupa cescriem includuri la inceput scriem si new MessageMode [MAX_PLAYERS] [MAX_DATA_LENGTH] ;

SayTimeleft() {

new Text[MAX_TEXT_LENGTH];

new Seconds = timeleft(0);



Seconds /= 60;

snprintf(Text, MAX_TEXT_LENGTH, "Timpul Ramas pe harta e %i de minute", Seconds);

say(Text);

{


(cand ati scris { si vreti sa faceti spatiul ala mare,apasati enter DOAR,si el se misca automat)

Ei,cam asta a fost pentru un simplu timeleft,pana la urma puteti adauga si publicuri ,invatzati asta in urmatorul tutorial,

Rezultatul Nostru e:

#include <core>

#include <string>

#include <admin>

#include <adminlib>



new AM_VERSION_STRING[] = "0.1";



new MessageMode[MAX_PLAYERS][MAX_DATA_LENGTH];



SayTimeleft() {

new Text[MAX_TEXT_LENGTH];

new Seconds = timeleft(0);



Seconds /= 60;

snprintf(Text, MAX_TEXT_LENGTH, "Timpul Ramas pe harta e %i de minute", Seconds);

say(Text);

}



Si apoi,dam save as,si numim pluginu

plugin_nume


inlocuiti nume cu numele pluginului dvs.
si alegem extensia small script(.sma)

(plugin_ la inceputul numelui este F.F.F. important)
apoi compilati.(nu va recomand web-compiler ci compileru admimodului, care se gaseste aici:
http://files.filefront.com/compile_allrar/...;/fileinfo.html" target="_blank">http://files.filefront.com/compile_allrar/...;/fileinfo.html

il puneti unde ati dat save as la .sma)

@Moderatori:Acest tutorial a fost testat.

(si sa nu va fie frica daca va da WARINING la compilare,dar daca va da ERROR atunci nati facut ceva bine.Felicitari,Ati facut primul vostru Plugin AdminMoD!!!!!!!!!!!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://olteniaonline.forumgratuit.ro
 
Tutorial Plugin[AdminMOd]
Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» [Tutorial] Cum sa faci un sistem de logare/inregistrare!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
OlteniaOnline :: Gaming :: Counter Strike :: Plugin-uri-
Mergi direct la: